EkySport » Cursuri inot » Aqua Gym in Bucuresti

Aqua Gym in Bucuresti

Aqua Gym in Bucuresti

Au reinceput antrenamentele de AQUA GYM

Pentru a practica aqua gym sau aqua fitness nu este necesar sa stim sa ino­tam, deoarece nivelul apei in care se prac­ti­ca exercitiile nu depaseste nivelul gatului. Exer­citiile de aerobic in apa sunt mult mai usor de efec­tuat, articulatiile si tendoanele fiind complet protejate.

Prin Aqua Gym puteti sa slabiti sa va tonifiati musculatura, sa va imbunatatiti rezistenta sa ardeti caloriile si celulita, si sa va formati un corp de invidiat.

Inscrie-te la Aqua Gym si beneficiaza acum de reducere:

Aqua Gym la bazinul scolii 25 din sectorul 2 Strada Ghinea Brătăşanu 7 – Colentina sector 2

Seara de la ora 20 in zilele de  luni miercuri si vineri, adultii au posibilitatea de a se inscrie la orele de aqua gym. Preturile la Aqua Gym difera in functie de numarul de sedinte alese.

Care sunt preturile la AquaGym?

8 sedinte8 ore in 4 saptamani350 lei
12 sedinte 12 ore in 4 saptamani450 lei

Beneficieza si tu de reducere la orele de Aqua Gym organizate in zilele de luni miercuri si vineri incepand cu ora 20:00.

Inscriere Aqua Gym: 07222 01 666Detalii Aqua Gym 0761 633 663
Aqua Gym sector 2

Vezi oferta Aqua Gym

Locatia in care poti face Aqua Gym in Bucuresti

Bazinul scolii gimnaziale nr. 25 este situat pe Strada Ghinea Brătăşanu 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti. Intrarea se face prin Strata Litovoi Voievod bazinul fiind situat in spatele Scolii nr.25.

Care este programul orelor de Aqua Gym?

Orele de Aqua Gym sunt organizate in intre orele 20:00  si 21:00 luni miercuri si vineri.

De ce sa alegem aqua gym si nu alt sport ?

Stim cu totii ca antrenamen­tul fitness reprezinta o „tensiune“ aplicata cor­pului si ca trebuie sa acordam o atentie deosebita evitarii supraantrenamentului.

In cazul miscarii in mediul acvatic, supraantrenamentul nu se produce, deoarece corpul nostru se simte mult mai usor in apa, iar obstacolele sunt inexistente.

Practic, lu­cram fiecare muschi din corp fara sa simtim  ten­siunea in corp si fara sa riscam sa ne accidentam.

Beneficiile miscariilor de Aqua Gym sub ritmul muzicii!

Gimnastica in apa este o activitate sportiva ce tonifica musculatura, antrenand toate grupele de muschi si stimuland toti cei patru factori esentiali pentru o conditie fizica buna: puterea, mobilitatea, coordonarea si rezistenta.

Este important sa mentionez ca aqua gym nu provoaca febra musculara si are un efect benefic asupra circulatiei sanguine.

Apa maseaza pielea si permite oxigenarea tesuturilor, prevenind aparitia varicelor, a hipertensiunii arteriale, reumatismului si osteoporozei, combatand in acelasi timp senzatia de „picioare grele“si retentia de lichide.

Gimnastica in apa are beneficii si la nivel mental! Elimina stresul si tensiunea acumulate la birou, are impact pozitiv la nivel emotional si social, dezvoltand stabilitatea emotionala si imbunatatind relatiile sociale.

Unde poti face Aqua Gym in sectorul 4?

Aqua Gym in sector 4 Berceni pe Strada Turnu Măgurele 244 A, București

Berry Fitness & Spa Berceni

Bazin de inot pentru agrement, cursuri initiere inot copii/adulti, Saune (Uscata, Umeda) Jacuzzi, Sala Fitness, Sala Gimnastica, Sala Aerobic. Servicii: Cursuri initiere inot (copii/adulti) Aqua Fitness, Masaj, Kinetoterapie, Fitness, Aerobic, Servicii tip Personal Trainer (Fitness/Inot), Cursuri Autoaparare (copii/adulti), Dansuri copii.

Aqua Gym in Berceni – sos. Oltenitei pe Șoseaua Olteniței 103 Sector 4, București

Piscina măsoară 25m lungime şi 11m lăţime, cu 5 culoare de înot și o adâncime de variază de la 1,3m până la 1,8m. Piscina este dotată cu sisteme de încălzire a apei, menţinându-se constant o temperatură de 28-29 grade Celsius.

Cui ii este destinat programul de Aqua Gym

Aqua gym nu are restrictii legate de varsta sau sex, putand fi efectuat de oricine iubeste apa si doreste sa isi imbunatateasca tonusul ori sa scape de cateva kilograme in plus.

Fie ca vorbim de copii, adolescenti, tineri sau persoane in varsta, cu totii pot participa la clasele de aqua gym, instructorii avand competentele necesare sa ofere exercitii potrivite pentru fiecare categorie de varsta.

Fitnessul in apa este destinat persoanelor care vor sa evite socurile din clasele de fitness, care vor sa-si mentina starea generala de sanatate ori care au probleme cu articulatiile si nu pot practica alte sporturi.

Cei care au suferit un accident si au nevoie de recuperare medicala, pot alege aceste ore in scopul recuperarii. De asemenea, orele de antrenament in apa poat reprezenta primul pas pentru cei care au frica de apa sau isi propun sa invete sa inoate.

Afla mai multe informatii despre cursurile de inot pentru copii sau adulti: