EkySport » Cursuri inot » Cursuri de inot in Berceni sector 4

Cursuri de inot in Berceni sector 4

Cursuri de inot in Berceni sector 4

Cursurile de inot sunt organizate pe strada Dumitru Brumărescu nr.1-3 din sectorul 4 (zona Metalurgiei). Aici îți stau la dispoziție două piscine semi-olimpice, una exterioară și una interioară, fiecare cu antrenori de înot profesioniști, trambuline și zone de relaxare. Indiferent de condiția ta fizică, înotul va aduce un plus sănătătii tale, iar antrenorii de inot te vor învăța cum să execuți corect acest sport atât de benefic.

Cursuri inot sector 4 Metalurgiei

Pentru inscriere:
0749.044.721

Bazinele de inot se afla in Berceni sector 4.

Preturi foarte bune!
(250 de lei 8 sedinte cu antrenor)

Cursurile acoperă toate nivelurile de antrenament, de la iniţiere până la faza competiţională, printr-un mod de predare sistematic, etapizat şi unitar. Este un concept de coaching inteligent care asigură în acelaşi timp eficienţă, rezultate, dar şi distracţie pe măsură.

Afla toate preturile:

8 sedinţe pentru cursuri inot copii: 250 lei

12 sedinţe pentru cursuri inot copii: 350 lei

8 sedinţe pentru cursuri inot adulţi: 300 lei

8 sedinţe cu antrenor personal: 600 lei

1 şedinţă cu antrenor personal 100 lei

Accesul catre aceste bazine de inot se face rapid din soseaua Berceni si soseaua Oltenitei. Pentru cursurile de inot cu copiii sau cu adultii îți stau la dispoziție două piscine semi-olimpice, una exterioară și una interioară, fiecare cu antrenori de înot profesioniști, trambuline și zone de relaxare. Indiferent de condiția ta fizică, înotul va aduce un plus sănătătii tale.

Locatia se afla in sectorul 4 (zona Metalurgiei – Metro Berceni)
– Strada Dumitru Brumărescu 1-3, București

La cursurile de inot antrenorii de inot se ocupă de identificarea cerinţelor clienţilor, astfel încât să le stabilească programe de întreţinere corporală şi de fitness personalizate sau de alimentaţie dietetică, care să răspundă provocărilor vieţii moderne.

Dotările centrului se înscriu în gama echipamentelor profesionale ultra-moderne şi includ aparate pentru dezvoltarea tuturor grupelor musculare, astfel încât să poţi beneficia de cel mai eficient antrenament în funcţie de obiectivele tale. Iar pentru a ne asigura că obţii rezultate vizibile şi execuţi corect fiecare exerciţiu, trainerii noştri specializaţi sunt în permanenţă la dispoziţia ta.

Cursuri de inot sunt organizate in sectorul 4

In sectorul 4 îți stau la dispoziție două bazine de inot semi-olimpice, una exterioară și una interioară, fiecare cu antrenori de înot profesioniști, trambuline și zone de relaxare.

Bazinul de inot descoperit:

Este disponibil pe timpul verii. Copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani li se permite accesul numai însotiţi de un adult

Bazinul de inot acoperit

Este disponibil atat vara cat si iarna. Copiii au acces doar însoțiți de un adult cu abonament piscină valabil. Aici se organizeaza cursurile de inot.

Alege cele mai accesibile cursuri in zona ta:

Cursuri inot sector 4

Cursuri inot copii sector 4

Cursuri inot adulti sector 4

Aqua gym sector 4

Înotul este sportul cel mai eficient din punct de vedere al raportului dintre efortul depus și caloriile arse. Înotul ajută mult pentru sănătatea persoanelor cu probleme de circulație sau de coloană vertebrală. Și femeilor însărcinate le este recomandat înotul, deoarece acest sport ajută la îndreptarea mușchilor abdominali și a umerilor, zone foarte solicitate ale trupului unei gravide. Mișcarea în apă poate reduce și durerile incheieturilor, presiunea ridicată a sângelui și disconfortul asociat cu sarcina. Alte beneficii ale practicării înotului sunt:

 • crește rezistența cardio-pulmonară;
 • stimulează circulația sanguină;
 • contribuie la menținerea unei tensiuni arteriale stabile;
 • reduce riscul bolilor cardiovasculare;
 • dezvoltă majoritatea grupelor musculare (mai mult de două treimi din întreaga masă musculară);
 • întărește ligamentele articulare, prevenind posibilele leziuni;
 • îmbunătățește postura corporală;
 • dezvoltă flexibilitatea;
 • generează stări de bine, pozitive;
 • ajută la îmbunătățirea stărilor de anxietate și ameliorează simptomele de depresie;
 • relaxează mușchii după stresul unei zile obositoare;
 • stimulează creșterea și dezvoltarea fizică și psihică;
 • îmbunătățește dezvoltarea psihomotorie.