EkySport » Cursuri inot » Blog » Bazinul olimpic Brasov

Bazinul olimpic Brasov

Bazinul olimpic Brasov are dimensiuni olimpice (50x25x2 metri), zece 10 culoare şi 658 de locuri în tribună, douăsprezece fiind special amenajate pentru persoanele cu dizabilităţi. Staţia de filtrare a apei, complet automatizată, poate asigura filtrarea întregii cantităţi de apă în patru ore. La subsol se află spaţiile tehnice, vestiare, duşuri, saună, jacuzzi şi o cameră pentru masaj. La parter au fost amenajate vestiarele pentru public (inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi), zone de direcţionare şi informare, duşuri, grupuri sanitare, recepţie, un punct de vânzare răcoritoare şi un al doilea bazin, de iniţiere şi încălzire, cu dimensiunile de 14x7x1,2 metri. La etaj au fost amenajate o sală forţă şi fitness, vestiare, grupuri sanitare, sală metodică, sală de conferinţe şi zone pentru mass-media şi VIP

In bazinul de la Brasov clubulrile de inot isi desfasoara activitatea prin cursuri de inot, initiere perfectionare si performanta. Cursurile de inot sunt organizate de antrenori experimentati in domeniu.

Bazinul Olimpic din Brasov este localizat pe b-dul Gării, nr. 21, Braşov, cod postal 500218 , dispune de locuri de parcare si este in imediata apropiere a Salii Sporturilor (si aceasta recent modernizata).

Bazin inot Brasov