EkySport » Cursuri inot » Cursuri de inot pentru copii

Cursuri de inot pentru copii

Cursuri de inot pentru copii

Te invităm să îți aduci copilul la un curs de înot pentru copii la unul din bazinele moderne, curate si incalzite din Bucuresti pentru invatarea inotului in cele mai sigure conditii.

Unde se organizeaza cursurile de inot pentru copii:

Alegeti un bazin de mai jos pentru a beneficia de oferta:

 

Cursuri inot copii la Scoala 25:

Bazinul se afla in sectorul 2 in apropierea statiei de metrou Obor, pe Strada Ghinea Bratasanu 7 (langa scoala 25)

Cursuri inot scoala 25

Bazinul este acoperit cu arce de lemn ce sprijina în cele doua diafragme laterale ale cladirii. La parterul cladirii se gasesc spatiile generoase si moderne pentru vestiare, precum si spatiile tehnice pentru sistemele automatizate. Sistemele bazinului automatizate sunt necesare bunei functionari a bazinului.

Antrenor scoala 25:
076 104 1004
Receptie scoala 25:
0761633663

Cursuri inot copii la Carol Davila:

Bazinul se afla pe B-dul Eroii Sanitari nr.8 in CotroceniCursuri inot copii CotroceniUn bazin semiolimpic, cu o lungime de 25 m si o latime de 15m. Apa este permanent filtrata si incalzitaa avand temperatura cuprinsa intre 29 – 32 grade. Bazinul este reintretinut periodic si ofera conditii foarte bune pe durata intregului an.

Antrenor Carol Davila:
0723 0000 50
Receptie Carol Davila:
07222 01 666

Majoritatea locatiilor afisate pe site organizeaza cursuri de inot pentru copii tinand cont de varsta si nivelul fiecaruia:

  • Cursuri inot copii pentru initiere inot
    Cursurile de initiere inot sunt organizate, in functie de nivelul fiecarui incepator. Exista incepatori mai mici si incepatori mai mari, iar indrumarea trebuie realiata sub supravegherea atenta a unor instructori experimentati.

  • Cursuri inot copii pentru perfectionare
    Perfectionarea se va face intotdeauna in bazine semiolimpice (25 metri) sub indrumarea antrenorilor care se ocupa in special de corectarea tehnica a exercitiilor. Deoarece majoritatea cluburilor pun accentul pe promovarea viitorilor campioni, atentia trebuie sa fie sporita alaturi de antrenorii echipelor de performanta pentru rezultate cat mai bune.

  • Cursuri inot copii pentru performanta in natatie
    Datorita rezultatelor de la concursuri, numarul copiilor care practica acest sport este in continua crestere. Pe toata durata intregii zile de luni pana vineri exista grupe de performanta cu copiii care reprezinta cluburile la competitiile sportive.