EkySport » Cursuri inot » Blog » Inoti mai mult la pret redus !

Inoti mai mult la pret redus !

Mai multe ore de inot la pret redus !

 Valabil pana la 19 iunie 2017 !

Cursurile intensive incep pe 19 iunie. Achizitionarea unui abonament redus se poate face pana la data de 20 iunie. Pana la aceasta data daca cumperi un abonament vei beneficia de un  numar mai mare de sedinte (10 ore in loc de 8) la pret redus.

Valabil pentru abonamentele de grup cu copiii in intervalul  10:00 – 11:00, 11:00 – 12:00, 12:00 – 13:00 de luni pana vineri !

 • Reducere 10% pentru cursurile de inot intensive
  (daca achizitionezi unul din cele 100 de abonamente)
 • Reducere 10% pentru orice doua abonamente
  (daca sunt achizitionate 2 sau mai multe abonamente)

Cand incep cursurile intensive ?

Cursurile de inot intensive incep pe data de 19 iunie. Pana atunci puteti cumpara unul din cele 100 de abonamente reduse !

Care sunt preturile cursurilor intensive !
(initiere, consolidare si perfectionare inot)

Abonament Durata Pret Redus 10%
1 sedinta 1 ora (50 minute)
10 sedinte 10 ore in 2 sapt. 275 lei 250 lei

Unde se afla bazinele de inot ?

Bazinele noastre se afla situate in cartierul Berceni, in apropierea Mall-ului Sun Plazza, inainte de OMV. Unul dintre cele doua bazine de inot este destinat copiilor mici, bebelusilor cu varsta de peste 1 luna si este tratat corespunzator prin ionizarea apei. Acest sistem de curatare a apei prin ionizare este cel mai nou si revolutionar sistem pentru curatarea mediului acvatic fara substante care pot dauna nou-nascutilor.

 Rezervare on-line

  Email (necesar)

  Telefon (necesar)

  Mesajul

  [recaptcha id:Verificare]

  INOT PENTRU INCEPATORI

  Initierea in inot este etapa in care elevii trebuie sa cunoasca exact ceea ce urmeaza a fi invatat, si spre ceea ce trebuie sa tinda ca rezultat final. Cursurile noastre de initiere inot sunt organizate pe culoare diferite tinandu-se cont de nivelul fiecarui copil/adult. Astfel cei care vor invata repede sa stea la suprafata vor fi avansati catre indrumarea unui alt antrenor.

   

  INOT PENTRU AVANSATI

  Calea către perfectionare in inot nu este doar aceea de a pune mai multa energie la dispoziţie prin formare, ci creşterea eficienţei energetice, a miscarilor si a fortei psihice. Aceasta din urma impreuna cu forta de munca impinge spre limitele maxime rezistenta respiratorie, cardiovasculara si musculara deschizand drumul spre succes.

   

  PERFORMANTA IN NATATIE

  Performanta in inot implica daruire , perseverenta si disciplina. Echipa are in componenta sa antrenori de succes, fosti inotatori de performanta, absolventi ai institutiilor superioare de pregatire si perfectionare in domeniul sportiv. Intr-un ambient placut, alaturi de o echipa pasionata, clubul nostru reprezinta o modalitate excelenta de iti depasi limitele.