EkySport » Cursuri inot » Cursurile de inot din sectorul 2

Cursurile de inot din sectorul 2

Cursuri inot sector 2 Bucuresti

Cursurile de inot sunt organizate in bazinele de inot din partea de nord-est a municipiului Bucuresti fiind cuprinse intre sectoarele 1 si 3. 

Mai jos gasiti toate cursurile de inot desfasurate in sectorul 2:

Cursuri de inot la Scoala Gimnaziala 25
Str. Ghinea Bratasanu, in sector 2 Bucuresti

Cursuri inot scoala 25
Bazinul de  inot al scolii Gimnaziale, este acoperit cu arce de lemn ce sprijina în cele doua diafragme laterale ale cladirii.

La parterul cladirii se gasesc spatiile generoase si moderne pentru vestiare, precum si spatiile tehnice pentru sistemele automatizate.

Cursuri de inot la Dinamo


Bazinul Dinamo se afla pe Sos. Stefan cel Mare in interiorul clubului sportiv Dinamo.

Aici intalniti cele mai variate servicii din inot intr-unul din cele ma moderne bazine de inot din Bucuresti.

Cursuri de inot la Olimpia

Sos. Iancului nr.128 A, cartierul Iancului, sector 2
Se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

Bazinul de inot Persepolis

Pozitionat in partea de nord a Bucurestiului, la cateva minute de Aeroportul Baneasa si la 10 minute de Aeroportul Otopeni, Hotel Persepolis este un loc special, ideal pentru a petrece momente de neuitat.Bazin inot Persepolis

Bazin de inot Futura Gym

Futura Gym vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu aparatura de ultima generatia DASO CADO si aparate cardio profesionale.

Bazin de inot Alexandreea Club Fitness & Spa

A avut inaugurarea in data de 19 aprilie 2010 si se vrea a fi unul dintre cele mai mari si mai moderne Cluburi din Romania, club la care va invitam acum sa va petreceti o parte din timpul vostru liber.

Bazin de inot Bery Fitness Spa Iancului

Atmosfera placuta este completata de sistemul modern de conditionare a aerului care asigura temperatura si umiditatea optima desfasurarii exercitiilor fizice.

Bazin de inot Pescarius Sport & Spa

Situat in zona de nord a Bucurestiului, pe malul lacului Tei, Pescariu SportsA&ASpa este un club privat administrat de Fundatia Dinu Pescariu.