EkySport » Cursuri inot » Cursurile de inot din sectorul 6

Cursurile de inot din sectorul 6

Cursuri inot sector 6 Bucuresti

Sectorul 6 este un sector în Bucuresti, situat în partea de vest a municipiului, cuprins între sectoarele 1 si 5.

Mai jos gasiti toate cursurile de inot desfasurate in sectorul 6:

Cursuri inot la bazinul  Carol Davila


Bazinul de inot este disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti la nivel de grupa sau in regim personal trainer, inotului de placere (agrement inot) si recuperarii fizice prin inot atat iarna cat si vara.

Cursuri inot la bazinul Orhideea Health & Spa

Situat in cadrul complexului rezidential Orhideea Gardens, locatia iti ofera un meniu extins de terapii anti-stress, relaxare, detoxifiere, energizare, revenire in forma, o salina de suprafata, o zona ,,foc si gheata,, cu hamam si saune, o piscina si o complexa zona de fitness.

Cursuri inot in Complex Sportiv 2000

Sala dispune de un instructor calificat care va fi tot timpul alaturi de dumneavoastra pentru a va indruma si a va raspunde la toate intrebarile legate de fitness in general, executarea corecta a exercitiilor si diete.

Cursuri inot la Clubul BodyExprim

Clubul BodyExprim imbina intr-un stil propriu, sportul cu arta. Vizam atat latura tehnico-motrica, dar si pe cea artistica, urmarim atat modelarea corporala, dar si echilibrul psihic si componenta emotionala.

Cursuri inot la bazinul din Regie

Bazinul de inot din Regie are 25 de metri lungime, iar preturile difera în functie de optiuni: pachetul minimal pentru initiere este de 250 de lei pentru 10 sedinte (doua saptamâni).

Cursuri inot la Club Fitness & Spa 2000

Clubul Fitness & Spa 2000 se intinde pe o suprafata de 1500 mp , fiind situat in incinta Complexului Sportiv 2000.

Cursuri de inot la IDM

IDM Wellness este un club modern si spatios care va ofera o gama completa de servicii de intretinere si petrecere a timpului liber.