EkySport » Cursuri inot » Echipa clubului

Echipa clubului

In cadrul clubului nostru vei simti respectul si aprecierea intregii comunitati !

Construim zi de zi mult mai mult decât un simplu club sportiv. Aici intri o data ce copilul a pasit pragul va intra într-un colectiv în care copiii își fac prieteni noi, merg impreuna in cantonament isi ureaza si canta de ziua lor la multi ani  și nu in ultimul rand isi aleg antrenorii de la care învață să înoate, sa evolueze si sa se dezvolte armonios. Clubul reprezinta comunitate strânsă în jurul pasiunii pentru înot și al respectului față de infinitul potențial pe care îl are fiecare om.

Pasionați de psihologia și biologia copiilor, am dezvoltat metode prin care echilibrăm joaca, distracția și respectul pentru disciplină și învățare; astfel, scopul este să construim un psihic și un fizic sănătos prin sport. Copiii vin la noi să învețe să înoate, dar ajung să se simtă atât de bine în apă și la bazin încât sunt mereu bucuroși când ne trec pragul.

bazinul din Berceni Club - bazinul din Berceni

Antrenorul: între mentor, prieten și părinte

Avem grijă de fiecare copil ca și cum ar fi al nostru. Fiecare primește aceleași șanse, aceeași atenție, aceleași sfaturi bazate pe experiență îndelungată și expertiză solidă. Spiritul de echipă e mereu pe primul loc, chiar dacă știm că pe culoar înoți singur. Suntem apropiați de copii, glumim și râdem împreună, dar respectăm munca fiecăruia.

După vârstă, mărime și pricepere în apă, copiii noștri se încadrează pe nivel: începători, semiavansați, avansați sau cu antrenor personal. Să duci un copil de la brotăcel vesel care se bălăcește în apă la un atlet de podium internațional nu e doar o muncă minuțioasă și complexă, ci înseamnă o dedicare dusă aproape la extrem din partea antrenorilor. Lucrăm cu metode științifice moderne pentru a desăvârși înotători de anduranță, pregătiți pentru reușită pe termen lung. Însă nicio metodă nu se compară, ca rezultate, cu iubirea și respectul pe care le acordăm fiecărui copil în parte.

Performanța este o alegere

Este evident pentru oricine ne privește din afară că suntem o echipă care construiește performanță. Dar dacă te uiți mai atent, vei vedea că performanța pentru noi nu este dedicată doar medaliilor și podiumurilor și recordurilor. Performanța este dorința de a oferi cele mai potrivite metode copiilor și elevilor noștri. Tuturor, nu doar celor care vor să facă înot de mare performanță.

Alegerea de a face înot de performanță aparține sportivului. Și poate veni doar din pasiunea și convingerea înotătorului. Noi suntem ghizi, parteneri într-o echipă în care nu există profesor și elev, există doi prieteni care se respectă reciproc.