EkySport » Cursuri inot » Blog » Oferta verii – Cursuri de inot intensive

Oferta verii – Cursuri de inot intensive

In perioada 18 iunie – 7 septembrie: 300 lei / 10 sedinte !
Rezervă-ți locul din timp, oferta este limitata.

 Dimineața poți înota mai mult la un preț avantajos !

Daca te inscrii la cursurile de inot intensive, (zilnic pana in ora 13:00) beneficiezi de oferta verii: 10 sedinte in loc de 8 la un pret avantajos (300 lei in loc de 350 lei) !  Oferta este valabila pentru abonamentele de grup cu copiii in intervalul  orar: 10:00 – 11:00, 11:00 – 12:00, 12:00 – 13:00 de luni pana vineri doar pe timpul verii.

Abonament Durata Pret Promotie !
1 sedinta 50 minute
10 sedinte 2 saptamani 350 lei 300 lei

Intensiv sau nu, tu alegi !

Pentru cei care nu doresc sa vina zilnic la inot punem la dispozitie si abonamentele cu o valabilitate mai mare si un numar de sedinte pe care il puteti alege dupa bunul plac:

Abonament Durata Pret
1 sedinta 1 ora (50 minute) 70 lei
4 sedinte 4 ore in 1 luna 180 lei
8 sedinte 8 ore in 1 luna 300 lei
12 sedinte 12 ore in 1 luna 350 lei
 – 10% pentru frați și surori 

Daca achizitionezi doua abonamente pe aceelasi nume vei beneficia de o reducere de 10%. Reducerea este valabila pentru frati, surori sau alte 2 abonamente achiziționate de aceeași persoană.

Care este programul cursurilor de inot vara ?

Cursurile de inot pe timpul verii sunt desfasurate in intervalul 10:00 – 13:00 de luni pana vineri. Oferta cursurilor de inot pe timpul verii este limitata pana la data de 8 septembrie. Pana atunci poti beneficia de 10 sedinte de inot la pret de 8  !

Un bazin fara clor cu preturi accesibile !

Unde sunt organizate cursurile de inot ?

Bazinele noastre se afla situate in sector 4 – cartier Berceni, in apropierea Mall-ului Sun Plazza. Unul dintre cele doua bazine de inot este destinat copiilor mici, bebelusilor cu varsta de peste 1 luna si este tratat corespunzator prin ionizarea apei. Acest sistem de curatare a apei prin ionizare este cel mai nou si revolutionar sistem pentru curatarea mediului acvatic fara substante care pot dauna nou-nascutilor.

Inscriere inot copii:

  Email (necesar)

  Telefon (necesar)

  Mesajul

  [recaptcha id:Verificare]

  Clubul desfasoara cursurile de inot pentru copiii nou-nascuti (Aqua Bebe), cursurile de initiere pentru copiii de peste 3 ani si cursurile de perfectionare pentru pregatirea in performanta: natatie. In bazinul semiolimpic sunt organizate cursuri de inot pentru adulti, recuperare fizica si Aqua Gym ! Pe scurt, va punem la dispozitie toate serviciile organizate in mediul acvatic dupa preferintele d-voastra !

   Alte servicii de care puteti beneficia:

  Cursuri le de inot inot pentru copii:

  Cursuri de inot pentru copii la nivel de grup incepand de la varsta de 3 ani ! Initiere inot, perfectionare si performanta. Deasemenea exista selectii pentru performanta in natatie.

  Cursurile de inot pentru adulti:

  Cursuri de inot pentru adulti la nivel de grup, fara limita de varsta. Un adult poate invata sa inoate din primul abonament daca in trecut a mai avut contact cu apa si insuseste usor miscarile de baza.

  Antrenor personal pentru copii si adulti

  Cursuri de inot pentru copii si adulti cu antrenor personal (maxim 3 persoane la un antrenor) sau individual (1 singura persoana)

  Recuperare fizica prin inot

  Recuperare fizica prin inot alaturi de asistenta unor kinetoterapeuti cu experienta in domeniu.

  Aqua Gym

  Antrenamente Aqua Gym, miscari de fitness in mediul acvatic sub ritmul muzicii.

  Aqua Bebe

  Cursuri de inot cu bebelusii (nou-nascutii), intr-un bazin cu apa curata tratata fara substante chimice.