EkySport » Cursuri inot » Top locatii pentru cursuri inot

Top locatii pentru cursuri inot

Top locatii pentru cursuri de inot in Bucuresti

Unde mergem să invatam sa înotăm în București? Aflăm care sunt locatiile în care găsim cea mai bună calitate și temperatură a apei. Vedem unde putem lua cursuri de înot, si, mai ales, descoperim unde se afla locatiile respective.

1. Cursuri de inot la club Atack Team

Este singurul club de inot care ajuta la integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale si fizice, încurajând comunicarea prin sport. Clubul are o vechime de peste 10 ani.

Desi acest club nu se bazeaza in mod special pe performanta sportivilor, detine numeroase locatii cu servicii diverse si raport calitate-pret excelent, reusind sa ofere copiilor talentati sansa de a ajunge departe si de a face performanta pe baza muncii lor, nu pe baza puterii financiare. In anumite perioade clubul de inot promoveaza si ofera in parteneriat cu primaria municipiului Bucuresti, cursuri de inot gratuite pentru copiii care nu stiu sa inoate, sustinand in aceelasi timp copiii cu sanse de a face performanta prin ore de antrenament gratuite. Pe masura ce trec de cursurile de initiere inot si  perfectionare, copiii cu potential sunt selectati in grupele de performanta primind asistenta in acest sens si ore de inot aditionale la preturi reduse.

2. Cursuri de inot la club Navi – Aqua Team

Cu siguranta cel mai performant club de înot pentru copii din România. Clubul are o vechime de peste 10 ani reusind sa dea o șansă reală tuturor celor care vor să învețe, să reușească și să evolueze. Ca si performanta, acesta este clubul cu cele mai multe trofee, cupe și recorduri naționale doborâte. Cel mai bun club de înot pentru copii din toate cluburile din România. Private și de stat.

3. Cursuri de inot la Aqua Sport

Clubul antreneaza peste 300 de copii in grupele de performanta! Acesti copii sunt viitorii campioni ai Romaniei la natatie! “Scoala, teme, bazin, joaca, antrenamente, odihna, scoala, teme, bazin, antrenamente, odihna si iar si iar de la capat, in fiecare zi. Poate pentru unii inseamna rutina, dar pentru ei si pentru noi inseamna mai mult de atat, inseamna disciplina. Caci asa arata vietile campionilor, pentru care televizorul si jocurile pe calculator in timpul saptamanii au devenit o amintire indepartata. E un schimb sanatos pe care aleg sa il faca bucurosi in fiecare zi si asta doar pentru a se autodepasi, pentru a se perfectiona.”

4. Cursuri de inot la Daimon Club

Daimon Club Summer Pool se află într-o zonă verde din Parcul Tineretului, lângă Sala Polivalenta. Clubul este un loc în care vă puteți retrage în zilele călduroase, iar organizatorii promit că veți avea parte de distracție, cocktail-uri, plajă, o piscina spațioasă și multă voie bună. Piscina este deschisă de luni până duminică, de la 9:00 la 19:00.

5. Cursuri de inot la Viva Sport

Este un club care are o piscină interioară semi-olimpică, un bazin destinat cursurilor de “Aqua gym” şi un bazin “Aqua bebe” şi jacuzzi. Piscina interioară semi-olimpică măsoară 25 de metri lungime şi 11 metri lăţime şi are 5 culoare de înot cu o adâncime care variază de la 1,3m până la 1,8m.

6. Cursuri de inot la C.S Dinamo Bucureşti

Ca si istorie si vechime acest club cu siguranta ar putea fi pe primul loc. C.S Dinamo Bucureşti pune la dispoziţie două bazine. Unul este descoperit care se închide la jumătatea lunii septembrie şi este deschis pe perioada verii şi unul este acoperit. Bazinul “Tolea Grintescu” este deschis de luni până vineri (10.00 – 20.00) şi sâmbătă (09.00 – 13.00). Bazinul de la Dinamo este ceva mai scump decât cel de la Steaua datorita zonei mult mai accesibile.

7. Cursuri de inot la CSA Steaua

CSA Steaua pune la dispoziţie bazinul de polo şi nataţie din Complexul Sportiv Ghencea. Vârsta minimă pentru cursurile de înot este 5 ani. O şedinţă se desfăşoară pe durata a 50 de minute, în intervalul orar 09.00 – 20.00.

8. Cursuri de inot la Facultatea de Medicina

Bazinul Facultății de Medicină Carol Davila este situat lângă Spitalul Municipal, cartierul Cotroceni. În bazinul Facultății de Medicina se organizează cursuri de înot pentru copii și adulți. Acesta e locul potrivit pentru tine dacă ești în căutare de relaxare în timp ce faci și puțină mișcare.

9. Cursuri de inot la Scoala nr.25

Bazinul scolii nr.25 este situat in sectorul 2, in apropierea mall-ului Veranda, cartierul Colentina. În acest bazin aflat in apropierea statiei de meotru Obor se organizează cursuri de înot pentru copii și adulți.

10. Cursuri de inot la Bery fitness & spa

Bery fitnes&spa se află pe Starda Elev Ştefănescu Ştefan, nr. 66, sector 2, iar bazinul de înot de la parter are o suprafaţă de 25×6 metri şi o adâncime cuprinsă între 1.35 şi 1.65 metri.

Doresti sa adaugi o noua locatie? Ofera-ne mai multe informatii prin formular:

    Numele:

    Email:

    Telefon:

    Mesajul: