EkySport » Cursuri inot » Agrement inot

Agrement inot

Agrement inot – Inotul de placere

Sala de inot a clubului gazduieste doua bazine de inot construite recent cu instalatii de ultima generatie pentru purificarea apei si dezumidificarea aerului ce corespund normelor europene. Unul dintre bazine este semiolimpic, cu o lungime de 25 metri, iar apa este tratata corespunzator fara adaos de clor.  Acest bazin este destinat adultilor atat pentru inotul de agrement cat si pentru cursurile de inot cu antrenor personal sau la nivel de grup. Temperatura apei este cuprinsa intre 28 – 32 grade, iar apa este schimbata si filtrata in continuu. Deasemenea participantii la orele de agrement pot beneficia de materialele ajutatoare din bazin: plute, baghete etc.

Bazinul de inot din Berceni este situat in apropierea mall-ului Sun Plaza. In acest bazin de inot sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenori individuali. Bazinul este situat intr-o zona accesibila supravegheata video cu locuri de parcare.

Inotul de placere, pe langa faptul ca reprezinta o metoda ideala de pastrare a sanatatii, este si un mijloc de agrement si de recreere, iar uneori are un rol esential in remedierea ori profilaxia unor boli generatoare de mari neajunsuri, reprezentand astfel o necesitate a vietii umane.
Datorita efectelor sale multiple, inotul s-a dovedit a fi o activitate sociala de mare importanta. Invatatea inotului trebuie privita in primul rand ca pe o necesitate de aparare a vietii in fata pericolului de inec. De aici reiese caracterul sau utilitar deosebit de important.
Un obiectiv al agrementului este formarea mentallitatii de practicare a sportului in general si in special a inotului, ca mod de petrecere a timpului liber si mentinere a formei fizice optime, pe parcursul intregii vieti – promovarea inotului ca un stil de viata sanatos.

Daca stii deja sa inoti si nu ai nevoie de asistenta te asteptam sa inoti de placere intr-un mediu placut alaturi de o echipa tanara care te poate ajuta la nevoie cu sfaturi simple. In plus beneficiezi de preturi reduse de materiale ajutatoare si un mediu placut atat iarna cat si vara indiferent de temperatura de afara.

Preturile si programul pot suferii modificari in timpul sarbatorilor sau perioadelor promotionale, va rugam sa folositi numerele de telefon sau formularul de pe pagina de contact.