EkySport » Cursuri inot » Bazinul de inot din Berceni

Bazinul de inot din Berceni

Bazinul de inot din Sos. Berceni

Puncte de reper: Mall Sun Plaza, Statia de Metrou Piata Sudului
Acces rapid din zonele: Berceni, Giurgiu, Comuna Berceni, Aparatorii Patriei, Tineretului. In bazinele de inot din incinta salii sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal.

  • initiere inot

  • perfectionare inot

  • performanta in natatie si polo pe apa

  • aqua bebe (bazin tratat prin ionizare; fara clor)

  • aqua gym

  • agrement inot

Clubul de inot pune la dispozitie copiilor doua bazine de inot. Unul dintre ele este amenajat si echipat corespunzator normelor europene pentru nou-nascuti si copii de pana in 5 ani; Acest bazin dispune de un sistem de curatare si tratare al apei pe baza de ioni; acest sistem este cel mai revolutionar sistem pe piata pentru curatarea apei depasind standardele pe care le ofera bazinele cu sisteme de tratare a apei cu sare sau pe baza de electroliza.

Cele doua bazine de inot din Berceni:

  1. bazin de inot pentru copiii avansati & adulti

  2. bazin de inot descoperit

Cursurile de inot in Berceni

Cursurile de inot in cele doua bazine se organizeaza cu antrenori de inot cu studii superioare. Acestia au fost deasemenea sportivi de performanta in natatie sau polo pe apa. Parintii pot asista la desfasurarea orei in locurile special amenajate. La sfarsitul orei acestia pot tine legatura cu antrenorii de inot pentru a se intelege mai exact progresele copiilor.