EkySport » Cursuri inot » Care sunt pasii pentru a invata sa inoti?

Care sunt pasii pentru a invata sa inoti?

Care sunt pasii pentru a invata sa inoti?

Abilitățile de bază pe care trebuie sa le invatati: Suflarea aerului in apa, respirația, deschiderea ochilor sub apă, plutirile din față și din spate, loviturile de picioare, sărituri și scufundări. Înotătorii mai avansați pot învața si aceste abilități suplimentare: înotul pe sub apa și inotul procedeelor pentru rezistență.

Cursuri inot copii si adulti in sector 1 Bucuresti

Cursuri de inot – Părinte / sugar

Acest nivel introduce atat părintele cat și copilul în apă și îi instruiește pe părinți cum să-și orienteze copiii către apă. Abilități lede bază pe care le vor invata: intrarea și ieșirea din piscină, mersul în apă, loviturile in apa de picioare si de maini, suflarea aerului, plimbarea înapoi și în față, scufudarea, sărituri și răsuciri in apa.

Cursuri pentru bebelusi cu vârsta: 6 – 36 luni

Premise: Copiii trebuie să fie însoțiți de un adult în apă.Părinții nu însoțesc copilul în apă în această clasă. Clasa se referă la toate nivelurile de înot pentru această grupă de vârstă. Clasele sunt separate și grupate în funcție de abilitatea și experiența copilului. Abilitățile de bază învățate la cursurile de inot: Suflarea bulelor, respirația, deschiderea ochilor sub apă, plutirile din față și din spate, lovituri, sărituri și scufundări.

Cursuri de inot pentru copiii cu vârsta: 3 – 5 ani
Premise: Toate nivelurile de înot. Clasele sunt grupate după abilitățile și experiențele copilului.

Pentru copiii care iau lecții pentru prima dată sau care trebuie să-și consolideze încrederea în apă.

Cursuri de inot pentru copiii cu vârsta: 6 – 16 ani
Premise: Puneți fața în apă, stați atenți

Cursuri de inot pentru copiii cu varsta: 6 – 16 ani
Condiții preliminare: Încredere în apă puțin adâncă, plimbare sub apă, plutire și lovire fără asistență.

Cursuri de inot pentru copiii cu varsta: 6 – 16 ani
Condiții preliminare: Crawles de bază față și spate, plutesc în ape adânci fără asistență.

Cursuri de inot pentru copiii cu varsta: vârsta: 6 – 16 ani
Condiții preliminare: respirație laterală și back-crawl timp de 10 metri, Kneeling-Dive și înotați în apă adâncă. Oferă adolescenților un mediu fără stres în rândul semenilor pentru a crea învățare confortabilă. Clasele sunt grupate în funcție de abilitățile și experiența individuală.

Vârsta: 6 – 16 ani
Condiții preliminare: Crawl stroke & Backstroke 25 metri, lovitura Sidestroke pentru 15 metri, Breaststroke 15 yard, Elementary Backstroke pentru 15 yard, Butterfly 15 yard, water tread 1 min.

Nivelul 6
Această clasă subliniază rafinarea accidentului vascular cerebral, construirea rezistenței, tehnicile competitive și siguranța personală.

Vârsta: 6 – 16 ani
Condiții preliminare: Strawling stroke & Back stroke 50 de metri, Sidestroke, Breaststroke și Butterfly 25 de metri și o scufundare lungă. Viraje deschise față și spate.

Nivel – înot competitiv
Această clasă subliniază rafinarea accidentului vascular cerebral, construirea rezistenței, tehnicile competitive și siguranța personală.

Vârsta: 6 – 16 ani
Premise: Crawl stroke & Back stroke 100 de metri cu viraje, Breaststroke, Sidestroke și Butterfly 25 yard. Flip-Turnuri și scufundări de suprafață.