EkySport » Cursuri inot » Cursuri initiere inot adulti

Cursuri initiere inot adulti

Cursuri initiere inot adulti

Frica sau teama de apa, le consideram doar un mit pe care il daramam cu mare placere de fiecare data. Indiferent ca ati avut parte de unele evenimente neplacute in trecut ce v-au creat aceasta frica, sau pur si simplu nu ati avut niciodata curajul sa intrati in apa si sa inotati, trebuie sa contati pe experienta noastra.

Unde putem sa luam cursuri de inot in Bucuresti

Va vom asista din apa, in stransa legatura cu voi, cu sfaturi, metode, materiale ajutatoare, si, nu in ultimul rand, cu foarta multa rabdare si intelegere.

Comunicarea va fi esentiala si va vom da toate detaliile necesare pentru a reusi.

Acomodarea cu mediul acvatic

Veti incepe prin acomodarea cu mediul acvatic, prin exercitii simple care sa va aduca siguranta si incredere. Veti cunoaste caracteristiciile flotabilitatii, reusind ulterior sa plutiti in voie si scapati de frica de apa. Continuam cu cateva scufundari, in care invatati sa introduceti capul sub apa in timp ce suflati aerul sub. Acest factor va pregateste pentru pasii urmatori in care deja incepem sa invatam anumite stiluri de inot.

Procedeele de inot le vom stabili de comun acord, in functie de dorinta voastra, dar tinand cont si de sfaturile noastre. Vom tine cont de capacitatea fizica, si, foarte important, daca aveti anumite restrictii medicale. Sunt anumite situatii, in care, daca inotati “dezorganizat” puteti obtine mai multe probleme decat beneficii.

Spre exemplu: daca aveti probleme in zona lombara si inotati cu capul in afara apei, centru de greutate va fi exact in aceasta zona, facand in acelasi timp si o hiper-extensie ce accentueaza problema de sanatate.

Materiale ajutatoare la cursurile de inot:

plute
baghete
centuri pentru taliea
alte materiale precum palmare, labe, etc.

Unde puteti sa invatati sa inotati ?

Cursuri inot de la bazinul scolii 25:

Bazinul se afla in sectorul 2 si ofera servicii pentru cursuri inot copii si adulti, aqua gym si agrement. Tot aici exista posibilitatea de a beneficia de asistenta unui kinetoterapeut pentru recuperarea in apa sau de un antrenor personal pentru asistenta sporita.
Cursuri inot scoala 25

Agrement Cursuri inot Antrenor personal Aqua Gym

Bazinul de inot este acoperit cu arce de lemn ce sprijina cele doua diafragme laterale ale cladirii. La parterul cladirii se gasesc spatiile generoase si moderne pentru vestiare, precum si spatiile tehnice pentru sistemele automatizate. Sistemele bazinului automatizate sunt necesare bunei functionari a bazinului.
(pe Strada Ghinea Bratasanu 7) – preturile cursurilor de inot

Antrenor personal:
076 104 1004
Receptie scoala 25:
0761 633 663

Cursuri inot la bazinul Carol Davila:

Bazinul de inot se afla in sectorul 6 in curtea facultatii de medicina si ofera servicii pentru cursuri inot copii la nivel de grup, natatie si polo pe apa dar si cursuri de inot pentru adulti, aqua gym si agrement. Tot aici exista posibilitatea de a beneficia recuperare fizica in apa sau de un antrenor personal pentru o mai buna.Cursuri inot Cotroceni

Agrement Cursuri inot Antrenor personal

Bazinul de inot este semiolimpic, cu o lungime de 25 m si o latime de 15m. Apa este permanent filtrata si incalzitaa avand temperatura cuprinsa intre 29 – 32 grade. Bazinul este reintretinut periodic si ofera conditii foarte bune pe durata intregului an.
(pe B-dul Eroii Sanitari nr.8) – preturile cursurilor de inot

Antrenor personal
076 104 1004
Receptie Carol Davila:
07222 01 666


Cursuri inot la bazinul Steaua:

(pe Bulevardul Ghencea 35) – preturile cursurilor de inot

Cursuri inot la bazinul Olimpia – Iancului (in renovare)(pe soseaua Iancului nr.128 A) – preturile cursurilor de inot

Antrenor personal:
0761 633 663
Receptie Olimpia:
0761 633 663

Mai multe detalii prin formular, indiferent de ora.

Daca doresti sa beneficiezi de o anumita oferta, sa soliciti informatii sau sa faci o rezervare intr-una din locatiile afisate te rugam sa completezi formularul de mai jos.

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  La ce bazin doriti sa va inscrieti*

  Tipul abonamentului*

  Alte informatii necesare ?