EkySport » Cursuri inot » Cursuri de initiere inot

Cursuri de initiere inot

Cursuri pentru copii sau adulti !

Inot pentru copii si adulti

In bazinele noastre aveti posibilitatea de inscriere pentru cursurile de inot pentru adulti cu o asistenta individuala precisa sau va puteti inva copilul sa inoate in cadrul cursurilor de inot pentru copii unde acestia se adapteaza de cele mai multe ori foarte repede. Antrenorii au vechime si studii superioare in domeniu !

Cursuri de initiere si performanta inot

Daca esti sau vrei sa devii o fire sportiva, dinamica, stii sa inoti sau vrei sa inveti sa inoti, fie ca esti adult sau ai un copil care nu stie sa inoate, te asteptam sa ne contactezi, echipa noastra te va integra grupului nostru de clienti !

Inot de placere - Agrement inot

In prezent ne desfasuram activitatea in cele mai respectate bazine de inot din domeniu. Bazinele noastre de inot  sunt situate in zonae sigure, unde puteti inota de placere, sau puteti cere indrumarea unui antrenor personal pentru a invata cat mai repede stilurile de inot !

Daca iti doresti sa inveti un sport nou sau pur si simplu vrei sa te mentii in forma. Inotul este sportul ideal pentru tine. Poti alege intre initiere inot sau perfectionare.

Cursurile de initiere sunt destinate persoanelor neexperimentate pasionate de SPORT. Antrenorii nostri o sa va ajute sa va imbunatatiti treptat stilul de inot.

Initiere inot copii si adulti
Initiere inot copii si adulti

Ora de inot reprezinta o modalitate placuta de activitate fizica si de relaxare.

Varsta cea mai potrivita pentru dezvoltarea supletii, rapiditatea reflexelor si coordonarea muschilor este copilaria.

Din punct de vedere psihic atentia, memoria, spiritul de observatie, gandirea, imaginatia, simtul de raspundere, vointa, simtul ritmului, capacitatea de coordonare si sincronizarea miscarilor sunt in curs de dezvoltare. La varsta copilariei jocurile au o mare influenta asupra instruirii si reprezinta un mijloc simplu de asigurarea a echilibrului psihic.

Invatarea inotului la varsta prescolara este o joaca organizata care il satisface si il motiveaza pe copil sa isi doreasca sa participe la aceasta activitate.

Pentru copiii foarte mici sau cu anumite deficiente si care nu pot fi incadrati in grupele de pregatire exista posibilitatea de a lucra in regim personal pentru recuperarea functiei deficitare.

Etapa parcurgerii cursurilor de initiere la inot are un rol esential in stabilirea principalelor exercitii cu ajutorul carora se pot insusi tehnicile exercitiului propus.

Cursurile de initiere sunt organizate atat pentru copii cat si pentru adulti!