EkySport » Cursuri inot » Blog » Cursuri inot copii sector 6

Cursuri inot copii sector 6

Cursuri inot copii sector 6 in Cotroceni la bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila.


Clubul de inot organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau in regim personal. Deasemenea in bazinul facultatii de medicina si farmacie Carol Davila din sectorul 6 sunt organizate si ore de recuperare fizica sustinute de kinetoterapeuti cu experienta in domeniu.

Cursuri de inot intensive in sector 6:

Preturi bazin sector 6:

  • 8 sedinte – 300 lei  in 4 saptamani

  • 12 sedinte – 350 lei in 4 saptamani

Program bazin sector 6:

  • De lunio pana vineri: 16:00 – 21:00

  • Sambata si Duminica – 10:00 – 12:00

  • Ora de inot dureaza 55 de minute.

Bazinul de inot este situat in sectorul 6 la facultatea de medicina si farmacie Carol Davila din Bucuresti, in cartierul Cotroceni. Adresa facultatii de medicina: B-dul Eroii Sanitari nr.8. Localizarea Facultatii de Medicina:

Cum sunt organizate cursurile de inot din sectorul 6 ?

Cursurile de inot din sectorul 6 sunt valabile atat pentru copiii care nu stiu sa inoate cat si pentru cei care doresc sa se perfectioneze pentru a fi mai apoi selectati in grupa de performanta pentru natatie sau polo pe apa. Cursurile de inot din sectorul 6 sunt organizate pe culoare diferite in fucntie de nivelul fiecarui copil. In general un antrenor se ocupa de maxim 5 copii, cand acest numar al copiilor este depasit  intervine ajutorul unui alt antrenor experimentat pentru o asistenta cat mai buna. Cursurile de inot sunt adresate tuturor copiilor indiferent de varsta si nivel.

Initiere inotcontact-Gabi-Pitigoi

Perfectionare inotcontact-Silviu-Petrescu

Cum poate învăţa cel mai repede copilul dumneavoastra să înoate?

Fiecare copil are nevoie de perioade diferite de timp pentru a învăţa să înoate, dar în medie sunt necesare cam 20 de lecţii de înot. Foarte important este să nu grăbim procesul şi, dacă se impune, să mai plătim câteva ore suplimentare

Pot părinţii să îşi înveţe singuri copiii să înoate?

Nu este deloc recomandat! A învăţa să înoţi este o procedura ce conţine foarte multe procedee de mişcare şi necesită multă disciplină, atenţie şi răbdare. Ele trebuiesc predate de instructori cu experienţă pentru a da rezultate optime.

Ce alte reguli ar trebui să iau în calcul atunci când duc copilul la înot?

  • costum de înot adecvat. Nu trebuie să între în bazin cu pantaloni scurţi şi cu tricou deaorece acestea devin foarte grele atunci când se udă

  • este recomandată şi o căsca de plastic pentru protecţie. Dacă micuţul are părul lung acesta poate obtura ochii, gura şi nasul.

Pregătirea:

  • nu lăsaţi copilul în bazin la mai puţin de 30 de min după ce a mâncat

  • mesele de dinaintea orelor de înot trebuie să fie cât mai uşoare, dar ţineţi totuşi cont că nu trebuie să fie nici flămând

  • nu le daţi copiilor sucuri carbogazoase înaintea şedinţelor. Se pot balona şi pot avea un disconfort gastric.