EkySport » Cursuri inot » Localizare bazin de inot

Localizare bazin de inot

Localizare bazin de inot

Bazinele de inot sunt situate in cartierul Berceni, in sectorul 4 (zona Piata Sudului), in apropierea Mall-ului Sun Plazza.

Clubul de inot pune la dispozitie copiilor doua bazine de inot. Unul dintre ele este amenajat si echipat corespunzator normelor europene pentru nou-nascuti si copii de pana in 5 ani; Acest bazin dispune de un sistem de curatare si tratare al apei pe baza de ioni; acest sistem este cel mai revolutionar sistem pe piata pentru curatarea apei depasind standardele pe care le ofera bazinele cu sisteme de tratare a apei cu sare sau pe baza de electroliza.

Cele doua bazine de inot din Berceni:

  1. bazin de inot pentru copiii avansati & adulti

  2. bazin de inot pentru copiii mici si bebelusi, dedicat cursurilor Aqua Bebe.

Apa din bazinul de inot pentru bebelusi este tratata prin ionizare, fara alte substante care pot afecta nou-nascutii.

Cursurile de inot in Berceni

Cursurile de inot in cele doua bazine se organizeaza cu antrenori de inot cu studii superioare. Acestia au fost deasemenea sportivi de performanta in natatie sau polo pe apa. Parintii pot asista la desfasurarea orei in locurile special amenajate. La sfarsitul orei acestia pot tine legatura cu antrenorii de inot pentru a se intelege mai exact progresele copiilor.

Tot laici aveti posibilitatea de a va inscrie la cursurile de inot pentru adulti indiferent de varsta, puteti sa participati la orele de Aqua Gym sau sa va inscrieti copilul la cursurile de inot: aqua bebe, initiere, perfectionare si performanta in natatie sau polo pe apa. Tot in acest bazin aveti posibilitatea de a achizitiona la cele mai mici preturi abonamentele de agrement pentru a inota singuri fara asistenta antrenorilor.

Pentru inscriere si detalii va rugam sa folositi pagina de contact. Apelati unul din numerele de telefon sau folositi formularul de contact pentru a trimite un email.