EkySport » Cursuri inot » Sala de fitness

Sala de fitness

Sala de fitness

O sala complet echipata cu aparate pentru fiecare grupa musculara. Aparatele speciale au fost achizitionate in scopul pregatirii performantei in inot. Cu ajutorul aparatelor specifice alaturi de antrenorii echipei vom imbunatatii pe zi ce trece tehnica si rezistenta fiecarui sportiv atat pe uscat cat si in apa.

Vasa trainer este cea mai buna banca de antrenament pentru maximizarea eficientei in inot, avand ca scop formarea musculaturii in tot corpul.

Alte scopuri ale noului aparat:

  • dezvoltarea puterii specifice

  • imbunatatirea tehnicii la nivelul bratelor si a picioarelor

  • imbunatatirea coordonarii bratelor si a picioarelor

Sala de fitness se afla situata in sectorul 4 – cartier Berceni, in apropierea Mall-ului Sun Plaza.

Termenul de fitness, in literatura britanica este similar cu conditie fizica. Astfel, fitness-ul reprezinta o activitate motrica prin care individul obtine o stare de bine indiferent de conditia sa anatomica, fiziologica sau psihica. Pe intelesul tuturor fitness-ul are rolul de a imbunatati conditia fizica dar si psihica a corpului uman. Fitness-ul inseamna un stil de viata sanatos, incepand cu alimentatia si continuand cu practicarea sportului. Fitness-ul poate fi impartit in doua categorii:

  • Fitness-ul de tip aerobic ce se caracterizeaza prin abilitatea organismului de a consuma oxigen in mod eficient;

  • Fitness-ul de tip muscular ce se defineste prin cresterea rezistentei si fortei musculare prin ridicarea de greutati.

Important este sa va alcatuiti un program care sa va ajute in obtinerea unui randament mai bun atat in sala de fitness cat si in viata de zi cu zi.