EkySport » Cursuri inot » Blog » Cursuri de inot pentru copii si adulti

Cursuri de inot pentru copii si adulti

Cursuri de inot pentru copii

Inot pentru copii si adulti

Cursurile de inot pentru copii sunt organizate de catre antrenorii experimentati, fosti sportivi de performanta, sau studenti ai Academiei Sportive din Bucuresti prezentand o mare atractie pentru acest domeniu si pentru copii cu care lucreaza la cursurile de inot indiferent de varsta copilului sau particularitatile individuale.

Cursuri de inot pentru adulti

Inot si performanta inot

Cursurile de inot pentru adultisunt organizate in functie de preferintele si programul fiecarui client. Stabiliti programul si veniti la bazin pentru a inota alaturi de un antrenor dispus sa va dea sfaturi pentru perfectionare sau pentru a va invata sa inotati in cele mai sigure conditii intr-un bazin curat ce corespunde normelor Europene ! Majoritatea adultilor prezenti la cursurile noastre de inot invata sa inoate din primul abonament !

Cursuri cu antrenor personal

Inot de placere - Agrement inot

Daca esti o fire timida si ai frica de apa, daca ai avut o experienta neplacuta in copilarie, sau pur si simplu doresti sa inveti sa inoti mai bine cu o asistenta serioasa ai nimerit locul potrivit. Iti oferim un antrenor de inot gata sa te initiere sau sa iti perfectioneze miscarile pentru ca tu sa inoti mai bine si mai eficient, alaturi de antrenorul tau, care va deveni un psiholog foarte bun, un mentor, un profesor si cu siguranta un prieten apropiat !

Cursul ca termen general reprezinta o expunere, predare a unei materii de studiu sub forma unui ciclu de lecții sau de prelegeri. Este reprezentat ca timp de o oră sau totalitatea orelor de program destinate acestei expuneri. De cele mai multe ori este reprezentat ca un ciclu de lecții tipărite, șapirografiate sau dactilografiate în volum (și servind ca manual).

In sport cursul este reprezentat atat sub forma de predare in lectii sau ore cat si de practica bazata pe studiu realizat in predare. Ca si in sport la fel si in alte materii de studiu predarea si insusirea cursului sub forma de expunere nu este o metoda completa. Pentru atingerea obiectivelor in sport sau in alte materii care necesita o descriere amanuntita bazata pe practica este nevoie si de o demonstratie.

In cursurile de inot demonstratia si explicatia este ingreunata de mediul in care se desfasoara activitatea. Atentia copiilor este diminuata de factorii inconjuratori: apa, zgomotul, temperatura, colectivul din jur; factori ce isi fac aparitia in special pentru cei aflati la primele cursuri de inot. Inotul insa este unul din sporturile care salveaza vieti prin recuperare, sau poate fi periculos pentru cei fara o tehnica bine insusita la cursurile de inot.