EkySport » Cursuri inot » Blog » Antrenorii de inot

Antrenorii de inot

Antrenorii de inot

Alexis Bogdan

Antrenor Alexis Bogdan Bogdan se ocupa de cursurile de initiere inot pentru adutli si copii in bazinul din Berceni. In orele ramase libere antreneaza in regim personal.

Balanescu Sharon

Antrenor Balanescu Sharon [ratings] Sharon se ocupa de cursurile de initiere inot in bazinul bazinul din Berceni. In orele ramase libere antreneaza copii si adulti in regim personal.

Ben Arif Mehdi

Antrenor Ben Arif Mehdi [ratings] Mehdi se ocupa de cursurile de consolidare și perfectionare in bazinul bazinul din Berceni. In orele ramase libere antreneaza copiii in regim personal.

Anghel Ion

Antrenor Anghel Ion [ratings] Ionut se ocupa de cursurile de initiere inot si perfectionare in bazinul bazinul din Berceni. In orele ramase libere antreneaza in regim personal.

Pena Ionut

Antrenor Pena Ionut Fost inotator de performanta, in prezent devotat muncii si efortului depus zi de zi in bazinul de inot cu multiple aptitudini si calitati in organizarea antrenamentelor.

Baisan Miruna

Antrenor Baisan Miruna Miruna se ocupa de cursurile de initiere inot si perfectionare pentru copii in bazinul bazinul din Berceni. In orele ramase libere antreneaza in regim personal.

Mihaela Vasile

Antrenor Mihaela Vasile Instructoare de fitness pentru adulti la orele de Aqua Gym. Mihaela se ocupa de cursurile de initiere inot in bazinul bazinul din Berceni