EkySport » Cursuri inot » Blog » Performanta in inot

Performanta in inot

Alaturati-va echipei de performanta

Antrenorii va invita sa va alaturati sportivilor din cadrul echipei de performanta. Clubul a reusit sa aduca intr-un timp scurt performante la campionatele municipale organizate de Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti, cat si la cele nationale sustinute de Federatia Româna de Natație și Pentatlon Modern.

Echipa este formata din fosti sportivi de performanta cu rezultate remarcabile in natatie.

Clubul nostru detine cele mai multe cupe, trofee, medalii și rezultate remarcabile la concursurile naționale. Clubul nostru urcă la toate concursurile pe primul loc cu ajutorul sportivilor care ne reprezinta la fiecare concurs, in fiecare proba, pe fiecare podium infierent de competitie. Secretul nostru este lupta cu timpul pe care o ducem zilnic atat antrenori cat si copii, in fiecare moment, la fiecare competitie si antrenament. Numele clubului poate fi descris prin cuvintele: performanta si timp

Performanța începe cu timpul !

Daca crezi ca ai timpul necesar pentru antrenamentele si competitiile de performanta completează formularul alăturat cu datele copilului și cu mesajul tău, iar membrii echipei bazinul din Berceni îți vor răspunde in cel mai scurt timp.

    Numele:

    Email:

    Telefon:

    Mesajul: