EkySport » Cursuri inot » Blog » Unde sunt organizate cursurile de inot

Unde sunt organizate cursurile de inot

Cursurile de inot pentru copii sunt organizate in bazinul de inot din Berceni, situat in apropierea mall-ului Sun Plaza.

In acest bazin de inot sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenori individuali. Bazinul este situat intr-o zona accesibila supravegheata video cu locuri de parcare.

  • bazinul de inot destinat exclusiv copiilor

Acest bazin dispune de o instalatie de ultima generatie ce filtreaza si schimba apa, fara a aduaga deloc clor sau alte chimicale nocive.  Bazinul se intinde pe o distanta de 10 metri si o latime de ~5 metri. Copii pot fi supravegheati atat de afara cat si dinauntrul bazinului de parinti pe toata durata orei de inot. Temperatura apei in acest bazin este cuprinsa intre 30 si 36 grade.

  • bazinul de inot lung,  destinat copiilor de performanta si adultilor

In acest bazin se organizeaza cursurile de inot pentru copiii avansati, si adulti. Tot aici sunt organizate competitii de natatie, si polo pe apa. Deasemenea bazinul este disponibil orelor de agrement si este deschis de luni pana duminica. Temperatura apei in acest bazin este cuprinsa intre 29 si 32 de grade.