EkySport » Cursuri inot » Blog » Antrenor personal de inot !

Antrenor personal de inot !

Dacă eşti dintre aceia care nu renunţă până nu-şi îndeplineşte obiectivele, pentru că-ţi doreşti efecte pe termen lung, pe acest site nu trebuie să te simţi ca la o blind date pentru că şi noi ne dorim pentru tine tot efecte pe termen lung şi vrem să ne punem experienţa în slujba atingerii obiectivelor tale.
În acelaşi timp ştim că pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti e cu atât mai uşor cu cât ţinem cont de preferinţele tale. Tocmai de aceea, şi structura programului de antrenamente, pe care o vom realiza împreună cu tine, va ţine cont de priorităţile tale, de potenţialul tău şi te va face în timp să vrei să te autodepăşeşti. Propunerea cu care venim noi e aşadar asemenea unui meniu uşor şi redus în calorii. Tot ce trebuie să faci tu e să îţi alegi sportul care consideri că ţi se potriveşte cel mai bine şi pe care să-l practici cu plăcere.
Dacă vrei să-l „asezonezi” poţi alege încă un sport din meniul uşor pe care ţi-l propunem şi deja ai o reţetă pe care noi, in calitate de antrenor personal, te vom ajuta să o urmezi îndeaproape.