EkySport » Cursuri inot » Blog » Camelia Potec intrerupe activitatea

Camelia Potec intrerupe activitatea

Camelia Potec a anuntat intreruperea activitatii sportive pentru cel putin un an, timp va ocupa functia de secretar in cadrul Federatiei Romane de Natatie. Campioana Olimpica, in 2004 la Atena, in proba de 200 de metri liberi, Potec a subliniat ca decizia luata nu pune capat definitiv carierei sale.

“M-am gandit patru luni si am ajuns la o decizie. Mi s-a dat o sansa care mi s-a parut oportuna si motivanta, am fost foarte mandra, aceea de a fi secretar in cadrul Federatiei Romane de Natatie. Mi-am reprezentat tara cu mandrie in toti acesti ani.

Nu este o festivitate de retragere, nu o voi face deocamdata, poate ma razgandesc, dar in 2013 nu voi participa in competitiile internationale. Voi inota in continuare de 4-5 ori pe saptamana, acest sport m-a facut om si m-a crescut. Daca in vara voi decide ca poate e mai bine sa ma intorc la sportul de performanta, o voi face”, a spus camelia Potec, potrivit DolceSport.

In varsta de 30 de ani, inotatoarea Camelia Potec se poate lauda cu o cariera fructuoasa in timpul careia a obtinut un titlu olimpic, doua medalii la Campionatele Mondiale si trei la cele Europene.