EkySport » Cursuri inot » Blog » Cursuri inot copii – program flexibil

Cursuri inot copii – program flexibil

Cursuri inot copii – un program flexibil pe toata durata saptamanii.

Oferta a expirat !

Incepand cu 11 septembrie programul cursurilor de inot pentru copii la nivel de grup (initiere, consolidare si perfectionare) va fi:

Zilnic
(in timpul saptamanii):

Luni, marti, miercuri, joi si vineri:
intre orele: 16:00 – 20:00

Weekend
(sambata & duminica):

Sambata si duminica
intre orele: 10:00 – 12:00

Recuperari:

(1 sedinta de inot are 50 de minute)

Sambata si duminica:
9:00 – 10:00

bazinul din Berceni este o echipa antrenata prin dorinta permanenta de a reusi si de a face din simple cursuri de inot o adevarata bucurie.

Preturile cursurilor de inot pentru copii

Cursuri inot copii (incepand de la 3 ani)
(initiere, consolidare si perfectionare inot)

Abonament Durata Pret
1 sedinta 1 ora (50 minute) 50 lei
4 sedinte 4 ore in 1 luna 165 lei
8 sedinte 8 ore in 1 luna 275 lei
12 sedinte 12 ore in 1 luna 330 lei

Cursuri cu antrenor personal  si Aqua Bebe
(initiere inot, consolidare si perfectionare)

Abonament Durata Pret
1 sedinta 1 ora (50 minute) 100 lei
4 sedinte 4 ore in 1 luna 385 lei
8 sedinte 8 ore in 1 luna 660 lei
 – 10% la achizitionarea a doua abonamente pentru frati si surori.

Bazinele noastre de inot se afla situate in cartierul Berceni, in apropierea Mall-ului Sun Plazza, inainte de OMV (Sos. Berceni nr.8). Unul dintre cele doua bazine de inot este destinat copiilor mici, bebelusilor cu varsta de peste 1 luna si este tratat corespunzator prin ionizarea apei. Acest sistem de curatare a apei prin ionizare este cel mai nou si revolutionar sistem pentru curatarea mediului acvatic fara substante care pot dauna nou-nascutilor.

    Numele:

    Email:

    Telefon:

    Mesajul:

    Clubul de inot pune la dispozitie copiilor doua bazine de inot. Unul dintre ele este amenajat si echipat corespunzator normelor europene pentru nou-nascuti si copii de pana in 5 ani; Acest bazin dispune de un sistem de curatare si tratare al apei pe baza de ioni; acest sistem este cel mai revolutionar sistem pe piata pentru curatarea apei depasind standardele pe care le ofera bazinele cu sisteme de tratare a apei cu sare sau pe baza de electroliza.

    Cel de-al doilea bazin este destinat copiilor mai mari de 5 ani, pentru performanta in natatie. Tot aici pot inota si adultii.

    Motivul pentru care am deschis clubul a fost dorința de a le arăta copiilor cât de frumos și benefic este înotul și câte satisfacții îți poate aduce. De aceea fiecare curs înot copii este gândit pe etape, în așa fel încât să fie o bucurie pentru cei mici, dar și un real folos. Astfel, copilul așteaptă entuziasmat fiecare ședință.

    Pentru copii exista avantaje în ceea ce privește înotul: corp armonios dezvoltat, minte echilibrată, stimularea ambiție, a spitului de echipa și munca. Atentia noastra este indreptata si asupra bebelusilor si a copiilor pana in 5 ani deoarece pot deveni urmatorii nostri campioni. Acest fapt s-a datorat experientei noastre, deoarece copiii ajunsi la varste mai mari de 5-6 ani ne-au reprezentat prin rezultate remarcabile la concursurile de natatie. Aceste rezultate, în mod sigur, se datorează profilului nostru principal: club sportiv de înot – asta înseamnă că reperăm potențialul, îl creștem și, acolo unde există dorință de ambele părți, ducem copiii pe podium.
    În plus, un alt motiv pentru care copiii cu varste mai mari de 6 ani ajung mult mai repede la performanta, se datoreaza faptului ca pot sa-si coordoneze mult mai bine miscarile, iar comunicarea cu antrenorii este mult mai buna .

    Mai multe informatii pentru: punctele de reper, accesul rapid din zonele apropiate gasiti aici: bazinul de inot din Berceni